fysiotherapie en fitness fysiotherapeuten en trainers
naar de home pagina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Volg ProReha: Volg ProReha op Facebook Volg ProReha op LinkedIn
 


We hebben hem gewonnen!

ProReha wint de Sterkste Schakel Trofee

  • ProReha sterkste schakel
  • Sterkste-Schakel-2016-eveline-prosman

Na een spannende Grande Finale in Grand Hotel Huis Ter Duin werd op vrijdagavond 11 maart de winnaar van de Sterkste Schakel 2015/2016 bekendgemaakt. In totaal deden 62 bedrijven mee verdeeld over 9 categorieŽn. Deze 62 bedrijven werden genomineerd uit 60.0000 bedrijven binnen de regio Rijnland.

We zijn hartstikke trots dat wij in de categorie Dienstverlening de Trofee hebben gewonnen!

ProReha sterkste schakel ProReha sterkste schakel

ProReha Fysiotherapie genomineerd voor 'de Sterkste Schakelverkiezing 2016'

ProReha uit Voorschoten is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemersverenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, wordt in 2016 alweer voor de dertiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio. ProReha is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel met meer en minder dan 10 medewerkers, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten worden negen sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is op vrijdag 11 maart 2016 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2016 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op www.sterkste-schakel.nl.


  • Twitter dit bericht van ProReha
  • Deel dit bericht van ProReha op Facebook
  • Email dit bericht van ProReha