ProReha

Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie aan huis

Als u niet in staat bent om naar een fysiotherapiepraktijk te komen, kan fysiotherapie aan huis een goede optie voor u zijn. Hierdoor kan de fysiotherapeut bij u thuis komen om de behandeling te geven. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u moeite heeft met lopen, als u net uit het ziekenhuis bent ontslagen of als u een ernstige ziekte heeft.

Fysiotherapie aan huis heeft een aantal voordelen. Zo hoeft u geen reistijd te hebben en kunt u de behandeling in een vertrouwde omgeving ondergaan. Bovendien kan de fysiotherapeut beter inspelen op uw persoonlijke situatie en dagelijkse activiteiten. U kunt hierdoor een meer persoonlijke behandeling krijgen.

Het is wel belangrijk om te vermelden dat niet alle behandelingen geschikt zijn voor fysiotherapie aan huis. Dit is afhankelijk van uw aandoening en de mogelijkheden die u heeft. Samen met uw fysiotherapeut kunt u bespreken of fysiotherapie aan huis voor u een geschikte optie is en welke behandelingen hierbij passend zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op. We vertellen graag hoe we u kunnen helpen. Bel dan naar 071 5619694 of laat een bericht achter via het contactformulier.