ProReha
Samenwerkingen

Samenwerking

Heup en Knie Netwerk

Onze praktijk is aangesloten bij het Rijnland Heup & Knie Netwerk Leiden

Voet en Enkel Netwerk

Onze praktijk is aangesloten bij het Voet en Enkel Netwerk Leiden

Het Voet en Enkel Netwerk Leiden is een initiatief van de maatschap orthopedie van het Alrijne Ziekenhuis te Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn met daarnaast negen gespecialiseerde fysiotherapiepraktijken in de omgeving van Leiden en omstreken. Met het netwerk hebben de initiatiefnemers het volgende doel: Het optimaliseren en transparant maken van de fysiotherapeutische zorg bij patiënten met voet- en enkelklachten, waarbij de zorg gericht is op zowel de conservatieve als operatieve behandeling.

Fysionetwerk

Onze praktijk is aangesloten bij het Fysionetwerk van Annatommie

Soms kunnen klachten van een dusdanige ernstige of complexe aard zijn dat u er graag een orthopeed naar laat kijken. In dat geval kunnen wij doorverwijzen naar een orthopedisch specialist van Annatommie. Wij onderhouden nauw contact over uw eventuele behandeling en zorgen van een professionele revalidatie in onze praktijk.

Kliniek27

Algemene echografie

U kunt in onze kliniek terecht voor algemene echografie. Onder algemene echografie wordt bijvoorbeeld verstaan een echo van de buik of een echo van de schouder. Ook echo’s van de hals en van het been vallen hieronder. Uw huisarts kunt u hierover meer vertellen en u doorverwijzen. Wilt u een afspraak maken voor een algemene echo, maar heeft u geen verwijzing dan gelden de tarieven op de website www.kliniek27.nl