ProReha

Online Fysiotherapie

Online Fysiotherapie

Als fysiotherapeut kunnen wij tijdens een online behandeling helpen bij het verbeteren van uw gezondheid en het verlichten van pijn en ongemak. Tijdens een online consult evalueren wij uw aandoening en stellen een behandelplan op dat specifiek is afgestemd op uw behoeften. Dit kan onder meer oefeningen, zelfbehandeling en leefstijladviezen omvatten.

Wij kunnen u ook online begeleiden en educatie geven over uw aandoening en u advies geven over het voorkomen van toekomstige problemen. Als onderdeel van uw online behandeling schrijven wij u specifieke oefeningen voor en begeleiden u bij het uitvoeren ervan. Tevens ontvangt u feedback op uw techniek en houding.

Het is belangrijk om op te merken dat online behandeling zijn beperkingen heeft en niet alle aandoeningen en patiënten geschikt zijn voor deze vorm van behandeling. We zullen de voor- en nadelen van een online consult bespreken en bepalen of het geschikt is voor uw individuele aandoening en behoeften.

Wij zijn hier om u te helpen en samen kunnen we werken aan uw herstel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over online fysiotherapie en hoe het u kan helpen.